Mentorschap

Voor wie zoek jij ondersteuning?

De juiste begeleiding

Als iemand van 18 jaar of ouder zelf niet kan zorgen voor zijn of haar verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding,
wordt Omega Beheer door de rechter benoemt om dit te regelen.

Professionele zorgconsulenten

Om goed mentorschap te kunnen bieden bij zorggerelateerde vraagstukken hebben wij gespecialiseerde zorgconsulenten in dienst. Een zorgconsulent heeft de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening of een soortgelijke opleiding afgerond. De zorgconsulent is bij de zorgbesprekingen aanwezig, denkt mee over de woonplek van de klant en voert zelf gesprekken daarover met de klant.

Zorgconsulent in de buurt

Met de komst van de zorgconsulenten is de kwaliteit van de dienstverlening bij Omega Beheer verder verbeterd. Inmiddels zijn er negen zorgconsulenten in dienst bij ons bedrijf, die elk hun eigen regio onder beheer hebben. Zo weet u zeker dat er altijd een zorgconsulent bij u in de buurt is!

Wil je hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen op het gebied van:

Dan helpt een mentor je daarbij. Heb je ook geldproblemen dan kun je ook bewindvoering en mentorschap aanvragen. De mentor is bij de zorgbesprekingen en denkt mee over bijvoorbeeld je woonplek. De mentor voert daarover gesprekken met jou. Bij mentorschap telt altijd jouw mening mee, maar ook de mening van familie en of je begeleiders mee.

Wonen

Verzorging

Begeleiding

behandeling

Contact Omega Beheer

Neem nu vrijblijvend contact op

Of plan een afspraak in via het formulier.

Voor wie is mentorschap?

Bij mentorschap wordt de klant ondersteund bij het nemen van belangrijke beslissingen. Bijvoorbeeld op het gebied van wonen, verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding.

Mentorschap kan gecombineerd worden met bewindvoering, maar het is ook mogelijk om alleen mentorschap bij ons te regelen. Bij mentorschap telt altijd de mening van de betrokkene zelf, familie en of het personeel van de zorginstelling mee.